vrijdag 27 juni 2014

AFGESTUDEERD !!!

Wauw, vandaag was het zover! Mijn proclamatie van de Bachelor Kleuteronderwijs. Ik had nooit gedacht dat het zo snel ging gaan. 3 jaar lang heb ik elke dag mogen bijleren, lessen gevolgd, stages gedaan, genoten samen met de kinderen... Elk jaar zag ik mezelf als persoon en als leerkracht groeien.
Het voelt goed om terug te kijken op deze 3 jaar. Ik herinner me nog goed de eerste lesdag. Helemaal alleen, zonder iemand te kennen daar, kwam ik de hogeschool binnen. Benieuwd naar wat er allemaal ging gebeuren. In mijn eerste jaar had ik al het gevoel dat het zoveel werk was, dat de stages zo zwaar waren. Toen was dit voor mij ook het geval. Ik had nog nooit een lesvoorbereiding gemaakt. Al die nieuwe en andere manieren van werken waren wennen voor mij. Stap voor stap werden we begeleid en gevormd tot wat we nu geworden zijn.

Ik ben alle mensen, die dicht bij mij stonden/staan, zo dankbaar. Nog even mijn ouders, mijn vriend, mijn familie en al mijn (kleuterjuf)vriendinnen hartelijk bedanken! Zonder hen had ik dit nooit kunnen doen. Altijd stonden ze stuk voor stuk voor me klaar. Helpende met knutselen, lamineren, ideetjes zoeken, me een duwtje in de rug geven ... Ik zal nooit vergeten wat ze voor me gedaan hebben!

Hieronder enkele toffe sfeerfoto's doorheen de opleiding:
 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

© juf Laura Jonckheere 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis