Wie ben ik?

Ik ben Laura Jonckheere en ben geboren op 10 juli 1993 en woon in Aalter, provincie Oost-Vlaanderen. In september 2011 ben ik gestart aan mijn droomopleiding namelijk de Bachelor Kleuteronderwijs (in VIVES Tielt). Dit waren drie heel boeiende jaren waarin ik mezelf heb leren kennen, veel bijgeleerd heb en met glans heb kunnen afronden in juni 2014.
Omdat ik het gevoel had dat ik nog sterker als kleuterjuf in mijn schoenen wou staan, ben ik in september 2014 begonnen met mijn Bachelor na Bachelor Zorgverbreding en Remediƫrend Leren. Deze opleiding vormt je tot een professionele zorgcoƶrdinator en/of zorgleerkracht. Na twee jaar ook deze opleiding te volgen, heb ik bijna de eindmeet gehaald. In juni 2015 haalde ik ook mijn tweede bachelor diploma.

Sinds september 2014 werk ik als kleuterjuf en heb ik al heel wat ervaringen kunnen op doen. Voor meer details stuur ik u graag door naar de pagina 'werkervaring'.
Daarnaast hou ik me ook met plezier bezig met vrienden en familie, sporten, knutselen, grimeren en op alle mogelijke manieren met kinderen bezig zijn.

Hopelijk ik je inspireren op mijn blog of kan je er ideetjes op doen.

Je kan me altijd contacteren via juflaurajonckheere@gmail.com.
Liefs Laura

0 reacties:

Een reactie posten

© juf Laura Jonckheere 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis